Thursday, 29 November 2012

Aru Restaurant

Aru Restaurant offers varieties of Indian cuisines such as special home-made chicken, mutton and fish curries and kurma. Special cuisines include beriyani rice, ghee rice, roti canai, thosai, chapati, roti prata as well as beriyani with ayam kampung.

Tuesday, 27 November 2012

Taska / Tadika Ilham Murni


Taska / Tadika Ilham Murni di tubuhkan pada tahun 1992.Terletak di Perumahan Bandar Baru Kubang Kerian. Pusat jagaan ini beroperasi bermula dari jam 7.00 pagi hingga 5.30 petang, Ahad  hingga Khamis. Kanak-kanak yang dihantar ke taska ini berusia seawal 1 bulan.

Kelas asas pra-sekolah disediakan bagi kanak-kanak yang berumur 4 tahun sehingga 6 tahun. Selain itu, kelas tuisyen juga turut diadakan bagi kanak-kanak berumur 7 tahun ke atas. Kanak-kanak juga didedahkan dengan kelas bacaan Iqra', Al-Quran serta Fardhu Ain. Kanak-kanak juga diajar secara individu.

Monday, 26 November 2012

Saturday, 24 November 2012

Green Bee PizzaGreen Bee Pizza telah ditubuhkan pada bulan Ogos 2012. Ia terletak di Jalan Pasir Pekan, Pasir Mas Kelantan.
Green Bee Pizza menyediakan pelbagai pilihan pizza bermula dengan resipi terbaik menggunakan kaedah pembuatan tradisional.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...