Tuesday, 30 October 2012

MJ Reject Price


Silalah kunjungi MJ Reject Price
MJ Reject Price dimiliki oleh Material Junction Wholesale Trading. Kami menjalankan perniagaan perabut baru dan reject import dari Singapura, Indonesia, dan negara Timur Tengah. Kami juga menjual barang-barang antik. Perabut kami dijamin kualiti dan anda mendapat nilai terbaik bagi wang anda. Datang, Pilih & Runding Harga, motto perniagaan MJ Reject Price bersesuaian dengan kesungguhan kami memberikan kepuasan bagi setiap pelanggan.

Monday, 29 October 2012

Sunday, 28 October 2012

Villa Qaseh Mama


Selamat Datang ke Villa Qaseh Mama
Villa Qaseh Mama menyediakan sebuah penginapan yang memenuhi citarasa dan kehendak anda.Homestay kami yang terletak di Jalan Long Yunus bersebelahan restaurant Ikan Bakar Kukup. Ia Berdekatan stesen minyak, dari airport hanya mengambil masa 10-15 minit dan 5 minit ke bandar Kota Bharu. Kami mengutamakan kebersihan bilik dan keselesaan anda. Saluran Astro dan WiFi percuma tersedia untuk kemudahan anda. Kami juga menyediakan ruang parking yang mencukupi untuk kenderaan anda.
Villa Qaseh Mama Dgn Dua Bilik. Zamrud dan Delima

Saturday, 27 October 2012

Nur Beauty & Wellness SPA


 Nur BEAUTY & WELLNESS SPA

 Jaguzi SPA

 Hair Saloon

Nur Beauty & Wellness SPA mula dibuka pada bulan Mac 2012.Perniagaan ini diasaskan oleh Puan Norkhairi dengan dibantu oleh 3 orang kakitangan.Perniagaan ini terletak di perjalanan menuju ke Maktab Perguruan Besut. Nur Beauty & Wellness SPA menyediakan perkhidmatan potong rambut,facial,SPA,urutan badan,mandi wap,mandi pengantin dan pelbagai lagi. Suasana di Nur Beauty & Wellness SPA amat tenang dan selesa dengan adanya kemudahan aircond.Dengan khidmat mesra pelanggan dari kakitangan ramai pelanggan yang suka datang mendapatkan perkhidmatan disini.Caj yang dikenakan amat berpatutan sekali.

For more information and images,please visit our mini site here.

Powered by:
Xpresszoom - http://www.xpresszoom.com 
"connecting businesses to the people"

D ' AURA MAZNAH BEAUTY CENTRE

D'Aura Maznah Beauty Centre telah ditubuhkan pada tahun 2008 dengan berbekalkan modal RM100,000 dan mempunyai 8 orang pekerja.Perniagaan ini diasaskan oleh Puan Maznah.D'Aura Maznah Beauty Centre terlibat dalam bidang barangan kosmetik dan pemakanan kesihatan.Semua produk dihasilkan dan dipasarkan secara runcit dan borong.Pelanggan D'Aura Maznah Beauty Centre berada diseluruh negeri Kelantan,Kuala Lumpur,Kuantan,Kuala Lipis,Kuala Terengganu dan Kuala Besut.Kini produk-produk D'Aura Maznah Beauty Centre mendapat permintaan tinggi dari pasaran kerana kualiti produk dan keberkesanan produknya.

Thursday, 25 October 2012

Elixir Synergy Venture Sdn BhdStore Al-Iksr menawarkan jualan makanan khususnya barangan daripada Timur Tengah seperti Arab Saudi, Dubai, Turki, Iran, Kuwait dan lain-lain.

Wednesday, 24 October 2012

Seri Kota SolutionsSeri Kota Solutions adalah sebuah syarikat percetakan yang terletak di Kg Kota Jalan Pintu Geng Kota Bharu. Berdekatan dengan Wakaf Che Yeh mengambil masa hanya 5 minit daripada Seri Kota Solutions.


Fivezy Doby Dry Cleaning CentreFivezy Dobi Dry Cleaning Centre terletak di bandar Baru Pasir Mas. Telah ditubuhkan pada 1 September 2012. Bermula jam 9.00 pagi sehingga 9.00 malam pada hari Ahad hingga Sabtu. Perkhidmatan yang disediakan adalah seperti dry clean, cucian tangan, cucian biasa, comfort, toto, basuhan pakaian pengantin, langsir dan menggosok pakaian.


Monday, 22 October 2012

Rumah Tumpangan Sri DelimaSelamat datang ke Sri Delima Guest House

Sri Delima Guest House terletak di Kampung  Banggol, Pengkalan Batu Pasir Mas, Kelantan. Bercirikan suasana desa. Berbentuk semi D, 2 buah rumah 2 bilik (1 bilik berhawa dingin), ruang tamu luas dan dilengkapi dapur.

Restoran Cherїta


Antara pelanggan yang datang

Saturday, 20 October 2012

Microtech Computer Sdn BhdMictotech computer is a company owned by Mr. William Tan. The company located at 893-B, Jalan Sultanah Zainab, 15050, Kota Bharu, Kelantan. The location of this premise is very strategic since it nears to bank, government premises, and bus station.

Thursday, 18 October 2012

Die Jaya Enterprise


Hadapan premis

LY Branded OutletBlaus kanak-kanak perempuan

Restoran Pohon NakoRestoran Pohon Nako menawarkan hidangan nasi padang atau nasi Sumatera kepada pelanggan dengan harga yang berpatutan serta makanan yang dijamin halal dan sedap.
 
Antara pelanggan yang datang

Tok Ayah Kopitiam

Tok Ayah Kopitiam terletak di Jalan Wakaf Mek Zainab, tempat yang strategik berdekatan dengan Taman Tengku Anis memudahkan sesiapa sahaja mengunjungi Tok Ayah Kopitiam. Di buka pada hari sabtu hingga khamis bermula pukul 8.00 pagi hingga 12.00 tengah malam. 

A.M. Tarbush Restoran Sdn. Bhd.Kaunter Servis

Die HomestayRuang tamu

Perniagaan Jerai SehatKaunter

Butik Kaseh AmanFabrik bermutu dan berkualiti tinggi

My Bookshop EnterpriseKiosk

Rimbun Klasik Beauty & Spa


Pelbagai produk kecantikan

Thursday, 11 October 2012

Kubang Batang 7380 Guest House


Selamat datang ke Kubang Batang 7380 Guest House.

Kubang Batang 7380 Guest House mula beroperasi pada tahun 2011. Ia terletak di Kampong  Kubang Batang, Tumpat Kelantan yang bercirikan suasana desa. Guest house ini hanya untuk Muslim sahaja.

Monday, 8 October 2012

Pusat Rawatan Qalbun Salim


Pusat Rawatan Qalbun Salim menyediakan perkhidmatan merawat pelbagai penyakit zahir atau batin melalui kaedah rawatan Islam. 

Thursday, 4 October 2012

Harmony KB Music Centre


Harmony KB Music Centre provides you a music lesson school with instrument shop. The shop located in Kota Bharu, Kelantan. Opposite the Pos Office Malaysia Kota Bharu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...