Monday, 31 December 2012

Wakaf Bharu HomestaySelamat datang ke Wakaf Bharu Homestay

Wakaf Bharu Homestay mula beroperasi pada 15 November 2012.Ia terletak Taman Adabi Wakaf Bharu, Kelantan.

Tg. Nor Suriati Hair & Spa


TNS Hair & Spa menyediakan perkhidmatan :
- Menggunting rambut
- Rebonding
- Rawatan rambut
- Body Spa
- Hair Spa
- Make Up
- Rawatan Muka
- Body scrub
- Body Massage
- Mandi Susu
- Mandi Bunga
- Foot & Hand Spa
- Foot & Body Salt Soak

Sunday, 30 December 2012

Saturday, 29 December 2012

Mahkota Vet Clinic


1) Services for all small animals & horses.
2) Boarding / Grooming / Neutering for dogs & cats.
3) Pets & horses food / accessories / equipments with fair prices.
4) Also provides services from house to house (treatment & emergency call).

Thursday, 27 December 2012

IQ Genius Centre ( Taska / Tadika )


Tadika/Taska IQ Genius Centre diasaskan oleh Puan Azuraina Bt. Abdullah bermula pada tahun 2002.Tadika IQ Genius berdaftar dengan Kementerian Pelajaran Malaysia (KPM) dan Taska berdaftar dengan Jabatan Kebajikan Masyarakat (JKM).

IQ Genius mempunyai 6 cawangan iaitu

MDS Jaya Enterprise


Menjual pakaian seragam, t-shirt & barang cenderahati untuk sekolah & jabatan-jabatan kerajaan. Kami juga sedia menerima tempahan baju korporat, barang-barang cenderamata, beg, topi, key chain, pakaian uniform seperti pengakap, PBSM, pandu puteri, silat, kadet polis & bomba. Harga adalah amat murah & berpatutan!

Wednesday, 26 December 2012

Bladik Adida Catering


Bladik Adida Catering memulakan perniagaan pada tahun 2001. Bladik Adida Catering diasaskan oleh Hj Khairuddin dan isteri serta anak-anak. Memulakan perniagaan katering secara kecil-kecilan dan sehingga kini perniagaan kateringnya menjadi lebih besar dan dikenali ramai orang sehingga ke Kuala Lumpur.
Bladik Adida Catering menerima pelbagai tempahan.

Enrich Life Centre, Ladies Gym & Fitness


- Pusat kecergasan yang tertutup untuk wanita sahaja supaya aurat terpelihara & selesa bersenam.
- Kelas aerobik, zumba, bellydance dan seumpamanya yang diajar oleh instruktur-instruktur berpengalaman.
- Perunding gym yang bertauliah (personal trainer) bagi latihan fizikal & kecergasan tubuh badan.
- Galakan & khidmat nasihat khusus untuk wanita dari pakar sakit puan (Dr. Lily Fariza)

Monday, 24 December 2012

Istalia Transport Services


Kami dari Syarikat Istalia Trading(002125359-V). Sebuah Syarikat yang diiktiraf perkhidmatan lori sewa ke seluruh semenanjung serta perkhidmatan Logistic & DDistribution, berpengalaman sejak 2004.

WAKTU OPERASI:
• 24 Jam ( 7 Hari Seminggu )

LORI YANG DI SEDIAKAN :
• Lori Hicom 4.3 Diesel
(3tan & 14.5/17kaki Bonded & Canvas)
• Lori Isuzu 4.3 Diesel
(3tan & 17kaki & Bonded)

Sunday, 23 December 2012

Pertubuhan Kebajikan Anak-anak Yatim Kelantan (PEKAYATIM)


- Pengambilan anak-anak yatim lelaki yang berumur 9-12 tahun.
- Khusus dalam pengajian Tahfiz Al-Quran.
- Pelbagai aktiviti diadakan untuk pembentukan sahsiah.
- Peluang pengajian ke peringkat tertinggi melalui PEKAYATIM ini.

Thursday, 20 December 2012

D' Mahligai Indah Enterprise


D’Mahligai Indah Enterprise menawarkan pelbagai tempahan pakej pakaian pengantin yang berkualiti tinggi dengan harga yang berpatutan. Selain itu,D’Mahligai Indah Enterprise juga menawarkan perkhidmatan seperti catering, kanopi dan fotografi.Kassalea Enterprise


Kassalea Enterprise terletak di Jalan Guchil Bayam, Kota Bharu, Kelantan.  menjalankan perniagaan pelbagai jenis PAKAIAN untuk KAUM WANITA dan KANAK-KANAK. Perniagaan ini dijalankan secara perkongsian adik beradik.Terdapat pelbagai koleksi pakaian di Kassale Enterprise antaranya ialah

Wednesday, 19 December 2012

Hotel Wardah

 

Hotel Wardah terletak di Kubang Kerian. Hotel ini menyediakan penginapan yang selesa lagi mampu untuk individu, keluarga, perjalanan perniagaan dan lain-lain. Kadar bilik begitu munasabah,kerana mereka kos dari harga RM 59.00 kepada RM 89.00.

De'Azna Wedding Planner


De'Azna Wedding Planner menawarkan perkhidmatan barangan pengantin antaranya baju pengantin, catering, kanopi berserta dengan fotografi yang berkualiti. Pakaian baju pengantin yang diimport dari Korea yang ditatah berlian dan manik penuh ditawarkan dengan harga yang sangat menarik. Selain itu untuk penyewaan peralatan baju pengantin etc juga ditawarkan oleh De'Azna Wedding Planner.

Tuesday, 18 December 2012

ALB Healthy and Beauty Sdn BhdALB Healthy and Beauty Sdn Bhd adalah sebuah syarikat dan kilang pengeluar produk makanan dan minuman kesihatan jenama Herba Kencana. Syarikat ini terletak di Kampung Padang Pak Amat, Pasir Puteh Kelantan yang dimiliki oleh En. Ismadi Zawawi, selaku Pengarah Urusan. Syarikat ini mengeluarkan produk makanan dan minuman kesihatan seperti Herba Kencana, Jus Teratai, Fiti Capsule, Kencana Cafe, Liver Tonic, Sunti Drink, HaiGoat, Koko Minda, Halia Bara dan sebagainya. 

Monday, 17 December 2012

Three Skyrainbow Enterprise

                               Reference: http://www.xpresszoom.com/threeskyrainbow

                                               One Stop T-Shirt Printing & Gift Center
 

Kepakaran kami dalam mencetak pakaian dan cenderahati dengan menggunakan kaedah silkscreen, sulaman berkomputer dan heattransfer.


MH Mohd Industries Sdn Bhd


                                     Reference: http://www.xpresszoom.com/mhmohd


MH Mohd Industries Sdn Bhd bermula pada tahun 1986. Produk keluarannya adalah pilihan pelbagai bangsa. Produk keluarannya adalah pilihan pelbagai bangsa. MH Mohd Industries Sdn Bhd mempunyai 22 orang pekerja.

Karisma Car Rental (Hawk Rent-A-Car)Karisma Car Rental is the licensee of Hawk Rent A Car Sdn Bhd, also internationally recognized as the franchisee of Hawk International. 

Hawk Rent A Car provides various choices of cars for rent ranging from sedans to MPVs, both local and imported cars. Cars for rental include Proton & Perodua cars, Toyota, Honda, Mitsubishi & Mercedes at very reasonable price for daily or monthly usage. 

Husscob Trading Sdn Bhd
The main business of Hussin Yacob Trading is the supply of dyestuffs, chemicles, white fabrics, wax, rosin, and other raw materials used in the Batik & textile industry. We import products from Germany, China, Japan & India then distribute to Malaysia, Thailand and Indonesia. 

Wani Jaya TradingWani Jaya Trading terletak di Jalan Ismail Kota Bharu Kelantan. Wani Jaya Trading merupakan sebuah syarikat percetakan 100% hak milik Bumiputera yang membekalkan ALAT TULIS, PERALATAN PEJABAT & PECETAKAN.


Kami menyediakan perkhidmatan kepada semua pelanggan termasuk PEJABAT KERAJAAN, SEKOLAH, SYARIKAT, MASJID, INDIVIDU dan

Sunday, 16 December 2012

Pusat Terapi Elektrostatik


Pusat Terapi Elektrostatik terletak di Jalan Sultan Omar, Kota Jembal,Kota Bharu, Kelantan. Pusat Terapi ini menyediakan perkhidmatan terapi mesin terapi elektrostatik Teknologi TERBARU daripada JAPAN Dr. Health 9000 edaran Golden Wellness International. 

Penggunaan mesin terapi elektrostatik scara kosistn dan pengamalan hidup secara sihat mampu meningkatkan taraf kesihatan yang berhubung dengan darah dan menyelaraskan sisteem saraf dengan baik. Kaedah terapi ini sebenarnya lebih menjimatkan kos dari perubatan. Malah sesuai digunakan oleh semua lapisan peringkat umur termasuk kanak-kanak tetapi hendaklah dibawah pengawasan ibubapa.


Terapi ini sesuai intuk merawat pelbagai jenis penyakit antaranya ialah:


Wednesday, 12 December 2012

Roti Desa & Cake House


Roti Desa dimiliki oleh Puan Azie. Terletaknya di No 914 Bangunan Desa Darul Naim, Cabang 4 Pasir Tumbuh, Kota Bharu, Kelantan dan mempunyai beberapa cawangan di Padang Kala, Kampung Paya Bemban, Dato lundang, Machang dan Kuala Krai.

Monday, 10 December 2012

Insuricare Dynamic Sdn Bhd

 


Selamat Datang ke Insuricare Dynamic Sdn Bhd

Insuricare Dynamic Snd Bhd merupakan wakil Insurans. Syarikat ini terletak di Stadium Sultan Mohd IV Kota Bharu.

Saturday, 8 December 2012

Perabot Jati JM

                                    Reference: http://www.xpresszoom.com/perabotjatijm
Selamat datang ke Perabot Jati JM

Perabot Jati JM menawarkan pilihan perabot jati dan kraftangan bermutu tinggi yang diimport terus dari kilang di Indonesia dengan harga yang berpatutan.


Penerbitan & Percetakan JM

 Penerbitan & Percetakan J.M. merupakan sebuah syarikat percetakan 100% hak milik Bumiputera  yang bersedia menerima pelbagai jenis tempahan percetakan di atas kertas.


Sunday, 2 December 2012

Klinik Pakar Mata dan Surgeri RosliKlinik Pakar Mata & Surgeri Rosli menawarkan perkhidmatan; 

- Pemeriksaan mata umum
- Pemeriksaan refraksi
- Pemeriksaan diabetic retinopathy
- Pembedahan katarak
- Pembedahan kelopak mata
- Pembedahan ptergium
- Rawatan amblyopia
- Rawatan glaukoma 

Intan Accounting & Secretarial ServicesIntan Accounting & Secretarial Services provides a full range of professional services from accounting, secretarial services, accounting software and management consulting. Our staff is well balanced and our clients can rest assured at work will be accomplished in a timely manner.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...